7/30/2017

MONTH GOALS

Konečně mám zase trochu času na vás a na psaní. Skoro pořád jsem v práci a léto si tolik neužívám (ačkoliv to tak nemusí vypadat, haha). Dnes vám ukáži pár úlovků, které jsem ukořistila buďto ve výprodejích, nebo jsem dostala formou zajímavé spolupráce, která za to stála.

Po x letech jsem si koupila nové boty. To zas není úplná pravda. Boty si kupuji, ale většinou maximálně do 300,-, které mi nějakou chvíli vydrží a pak letí. Tyto jsem našla ve Fashion Aréně, a stály mě necelých 2500,- z 3500,-. Přeci jsem je tam nemohla nechat ne?

Kšiltovku najdete na stránkách www.newstars.cz, kde najdete plno dalších zajímavých kousků jako jsou trička a mikiny od značky Hollister, kšiltovky New Era a mnoho dalšího jak pro kluky, tak i holky! Kšiltovka mi přišla hned druhý den od objednání, balíček byl hezky zabalen a kšiltovka je kvalitní a pěkná. Tento eshop tedy můžu rozhodně doporučit! Už jste o něm slyšeli?

Od té doby co jsem začala pracovat ve fitku to se mnou jde od 10 k 5. Někdy se snažím jíst zdravě a pak snažení zabiju jednou tyčinkou Snickers. Teď jsem ale dostala možnost zkusit vyhlášenou MANU, o které jste jistě slyšeli. Jak jsem ze začátku psala, chodím často do práce, a nestíhám si dělat jídlo, což je velký problém, když si nikde není co koupit - proto přišla takhle "náhrada" za jídlo. Abych řekla pravdu, samotná mana (prášek, olej, voda) mi nechutná, nebo spíše nevoní. Proto si dělám jídlo vždy s ovocem (banán, borůvky, jahody, kiwi) a chutná rozhodně lépe - alespoň pro mě. Co se týče mana pitíček, jsou na tom chuťově stejně, a proto jsem je přenechala příteli, který je vesele pije a chutnají mu. Ačkoliv jsem četla mnoho kladných a našla jsem i některé záporné recenze, za sebe jsem s manou spokojená, klidně bych ji doporučila dál.

Aby tu nebylo samé jídlo a boty, budou tu i šperky. Nádherný zlatý náramek jsem dostala od firmy www.bangles.cz. Náramek přišel opět hned druhý den a vše bylo řádně zabaleno. Náramek byl ve zlatém sáčku, do kterého můžu náramek schovat i já doma, abych si ho nikde nepoškrábala. S eshopem i náramkem jsem spokojená, je kvalitní, nečerná a hodí se ke všemu.


Další boty? To snad ani nejsem já! Tyto červené adidasky jsem ulovila v outlet aréně, a stály necelou 1000,-. Konečně mám boty, co můžu střídat. Jsou pohodlné a vypadají dobře.

Batůžek jste určitě viděli na instagramu, a kdo ne, tak se mrkněte SEM. Mám ho z eshopu www.tamsin.cz, se kterým jsem spokojená, a všechny kousky co doma mám jsou kvalitní a pěkně vypadají. Batůžek ačkoliv se zdá malý, tak je prostorný, má zlaté detaily a vejde se do něj opravdu snad všechno.
 Dalším tipem je REJUVENATED. Jedná se o prášek do pití, který má hydratovat a zlepšit pleť. Měly by se tedy dostavit příznaky zdravější, krásnější a vypnutější pleti. Za sebe mohu říci, že po dobu, co jsem rejuvenated pila jsem měla minimum akné, a pleť jsem si mazala minimálně. Zkoušela jsem řadu H3O Hydration a myslím, že obstála na jedničku.

Dalším zlepšovákem je NUDEY TEA z eshopu www.detoxtea.cz. Dostala jsem možnost vyzkoušet denní i noční řadu, a za dva týdny jsem zhubla necelá 2,5 kila. Nebylo to samozřejmě jen pitím čaje. Chodila jsem 2 - 3 do týdne cvičit a snažila jsem se omezit sladkosti. Za mě tedy taky za jedna.

A v čem jsem chodila cvičit? Dostala jsem na vyzkoušení úžasné Nebbia legíny, které už nosím na cvičení snad pořád. Mám je z eshopu www.gymrat.cz, kde je toho na výběr opravdu mnoho, a dlouho mi trvalo, než jsem se rozhodla, co si objednám. Legíny jsou z kvalitního materiálu, jsou na tělo (nikde mi nic nevlaje - u kotníků jak to bývá u jiných legín) a vypadají pěkně (podle mě dělají i lepší zadek, haha). Mimo jiné najdete i od značky Nebbia kraťásky, podprsenky, a další. Co na ně říkáte vy?

Znáte některý z produktů nebo si ho chcete v blízké době objednat? Dejte mi vědět do komentářů!






3 komentáře:

  1. Ahoj s Manou mam super zkusenosti. Take si ji kupuju ;) Jinak co se tyka sperku mas nejaky osvedceny obchod? Ja tedy bych dala ruku do ohne za tento https://www.goldeligius.cz/ - nakupuji v nem jiz nekolik let a vzdy naprosta spokojenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář! Abych pravdu řekla, šperky tolik nenosím. Mám své oblíbené hodinky, nosím náramek z Pandory a občas i prstýnek z Pandory. Tolik si asi nepotrpím na šperky, ale děkuji za super tip!

      Vymazat
  2. Manu som taktiež skúšala, mne napríklad veľmi chutila :D

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!